6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 30 Temmuz 2023 #1 Telefonun mikrofonuna konuşup, sesi hoparlörden almak istiyorum. Bir nevi megafon gibi. Böyle bir uygulama var mı?
Telefonun mikrofonuna konuşup, sesi hoparlörden almak istiyorum. Bir nevi megafon gibi. Böyle bir uygulama var mı?
00HPL Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 voicemod uygulamasını öneririm işlevsel bir uygulama telefon demişsiniz görmedim sanırım yok voicemod telefon için
voicemod uygulamasını öneririm işlevsel bir uygulama telefon demişsiniz görmedim sanırım yok voicemod telefon için
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Temmuz 2023 #3 Telefona ve bilgisayara VoMic kur ve bağla. Telefonun mikrofonunu bilgisayara bağlamış olacaksın. Ses aygıtlarından VoMic'in ayarlarına gir ve bu cihazı dinle'yi seç. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Telefona ve bilgisayara VoMic kur ve bağla. Telefonun mikrofonunu bilgisayara bağlamış olacaksın. Ses aygıtlarından VoMic'in ayarlarına gir ve bu cihazı dinle'yi seç.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Temmuz 2023 #4 Böyle birşey mümkün fakat aşırı echo olur yani telefonu megafon gibi kullanamazsınız.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Temmuz 2023 #5 ardanoir dedi: Böyle birşey mümkün fakat aşırı echo olur yani telefonu megafon gibi kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Telefon sesi tekrar almadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.
ardanoir dedi: Böyle birşey mümkün fakat aşırı echo olur yani telefonu megafon gibi kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Telefon sesi tekrar almadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Temmuz 2023 #6 Nizel G dedi: Telefon sesi tekrar almadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş megafon gibi kullanmaktan bahsetmiş ses yüksek olacağı için sesi almama imkanı yok.
Nizel G dedi: Telefon sesi tekrar almadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş megafon gibi kullanmaktan bahsetmiş ses yüksek olacağı için sesi almama imkanı yok.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Temmuz 2023 #7 Nizel G dedi: Telefona ve bilgisayara VoMic kur ve bağla. Telefonun mikrofonunu bilgisayara bağlamış olacaksın. Ses aygıtlarından VoMic'in ayarlarına gir ve bu cihazı dinle'yi seç. Genişletmek için tıkla... Denemek lazım...
Nizel G dedi: Telefona ve bilgisayara VoMic kur ve bağla. Telefonun mikrofonunu bilgisayara bağlamış olacaksın. Ses aygıtlarından VoMic'in ayarlarına gir ve bu cihazı dinle'yi seç. Genişletmek için tıkla... Denemek lazım...