Çözüldü Mikrofondan sadece sesli bir cızırtı çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efebilgin07

Centipat
Daha fazla  
Dostlar benim bir kablolu kulaklığım var bugün aldık. Telefonda çalışıyor ancak bilgisayarda mikrofon kısmına takmama rağmen çalışmıyor. Video çekiyorum sesli konuşuyorum hatta çok yakında konuşmayı denedim ama videoyu çektikten sonra videoda sadece yüksek bir tonda cızırtı oluyor ve ne sesim çıkıyor ne de açtığım uygulamalardaki sesler. Bu sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim.

Not: OBS'den video çekiyorum.

Çözüm
Bilgisayarda ki ayarlardan mikrofonun ses alma düzeyini kısın ne kadar yüksekse o kadar gürültü kirliliği artacaktır. Kulaklıklı mikrofonun modeli nedir?
Bilgisayarda ki ayarlardan mikrofonun ses alma düzeyini kısın ne kadar yüksekse o kadar gürültü kirliliği artacaktır. Kulaklıklı mikrofonun modeli nedir?

Çözüm

Pada P10 kablolu kulaklık.

Hocam nereden kısacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı