Mikrofondan ses gitmiyor

canege11

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion Pro 5 14.Nesil Core i9 14900HX-RTX4070 8Gb-32Gb-1Tb Ssd
Birkaç yıldır kullandığım bir mikrofonlu kulaklığım var. Dün mikrofondan ses gitmiyordu başka bir USB portuna taktığımda düzeldi. Bugün gene aynı sorunla karşılaştım ama bu sefer düzelmedi. Telefona takıp denediğimde sorun olmuyor ancak bilgisayarda çalışmıyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın markası Steel Series S'e çözümü biliyorum aynısını yaşamıştım.
Hocam merhaba benim kulaklık steelseries nova 1 gg uygulamasını yükleyince mikrofon dan ses gitmeme sorunu oldu ne yapcam çözümü nedir.

Birkaç yıldır kullandığım bir mikrofonlu kulaklığım var. Dün mikrofondan ses gitmiyordu başka bir USB portuna taktığımda düzeldi. Bugün gene aynı sorunla karşılaştım ama bu sefer düzelmedi. Telefona takıp denediğimde sorun olmuyor ancak bilgisayarda çalışmıyor. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Nasıl düzeltebilirim?
Hocam denetim masasından görev yöneticisinden kulaklığı driver güncellemeyi denediniz mi.

Hocam merhaba benim kulaklık SteelSeries Nova 1 gg uygulamasını yükleyince mikrofondan ses gitmeme sorunu oldu ne yapacağım çözümü nedir?

Hocam Denetim Masası'ndan Görev Yöneticisi'nden kulaklığı driver güncellemeyi denediniz mi?

SteelSeries'in uygulamasını arkada açık bırakmazsanız mikrofon çalışmaz uygulamanın arka planda çalışmasını istemiyorsanız sonar ayarını kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı