D Deuzso Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 82 26 Kasım 2024 #1 Seçili fakat konuşunca ses gitmiyor. Dün bir anda oldu hiçbir şekilde çalışmıyor.
M Mergatio Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Deuzso dedi: Eki Görüntüle 2360609 Seçili fakat konuşunca ses gitmiyor. Dün bir anda oldu hiçbir şekilde çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar kulaklık girişlerinden eminsiniz değil mi ?
Deuzso dedi: Eki Görüntüle 2360609 Seçili fakat konuşunca ses gitmiyor. Dün bir anda oldu hiçbir şekilde çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar kulaklık girişlerinden eminsiniz değil mi ?
D Deuzso Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 82 26 Kasım 2024 #3 Mergatio dedi: Hocam merhabalar kulaklık girişlerinden eminsiniz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam bir girişi var oda usb girişi ışıkları yanıyor mikrofon ışığıda yanıyor
Mergatio dedi: Hocam merhabalar kulaklık girişlerinden eminsiniz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam bir girişi var oda usb girişi ışıkları yanıyor mikrofon ışığıda yanıyor
M Mergatio Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 Deuzso dedi: Hocam bir girişi var oda usb girişi ışıkları yanıyor mikrofon ışığıda yanıyor Genişletmek için tıkla... Marka model nedir
Deuzso dedi: Hocam bir girişi var oda usb girişi ışıkları yanıyor mikrofon ışığıda yanıyor Genişletmek için tıkla... Marka model nedir
hermus_c Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 317 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL I3 14100F RTX 4060-500GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci-Kaynakçı 26 Kasım 2024 #5 Aygıt Yöneticisi'nden görünüyor mu? Görünüyorsa sil yeniden yükle driverları.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Kasım 2024 #6 Mikrofon modelini neden belirtmedin?
D Deuzso Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 82 26 Kasım 2024 #7 Mergatio dedi: Marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage ama modelini bilmiyorum internetteed bulamadım armas dedi: Mikrofon modelini neden belirtmedin? Genişletmek için tıkla... Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 bu siyah modeli bunun armas dedi: Mikrofon modelini neden belirtmedin? Genişletmek için tıkla... Yardım eder misiniz? Mergatio dedi: Marka model nedir Genişletmek için tıkla... Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 Son düzenleme: 26 Kasım 2024
Mergatio dedi: Marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage ama modelini bilmiyorum internetteed bulamadım armas dedi: Mikrofon modelini neden belirtmedin? Genişletmek için tıkla... Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 bu siyah modeli bunun armas dedi: Mikrofon modelini neden belirtmedin? Genişletmek için tıkla... Yardım eder misiniz? Mergatio dedi: Marka model nedir Genişletmek için tıkla... Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Kasım 2024 #8 Mikrofonun kablosunda veya üzerinde susturma tuşu olabilir. Kontrol et.
D Deuzso Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 82 26 Kasım 2024 #9 Deuzso dedi: Hocam Rampage ama modelini bilmiyorum internetteed bulamadım Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 bu siyah modeli bunun Yardım eder misiniz? Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 Genişletmek için tıkla... armas dedi: Mikrofonun kablosunda veya üzerinde susturma tuşu olabilir. Kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ettim açık hepsi fakat hala çalışmıyor hermus_c dedi: Aygıt Yöneticisi'nden görünüyor mu? Görünüyorsa sil yeniden yükle driverları. Genişletmek için tıkla... Driveri yok bulamadım hiç bir şekilde Son düzenleme: 26 Kasım 2024
Deuzso dedi: Hocam Rampage ama modelini bilmiyorum internetteed bulamadım Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 bu siyah modeli bunun Yardım eder misiniz? Rampage RM-K1 Pulsar Beyaz USB 7.1 Genişletmek için tıkla... armas dedi: Mikrofonun kablosunda veya üzerinde susturma tuşu olabilir. Kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ettim açık hepsi fakat hala çalışmıyor hermus_c dedi: Aygıt Yöneticisi'nden görünüyor mu? Görünüyorsa sil yeniden yükle driverları. Genişletmek için tıkla... Driveri yok bulamadım hiç bir şekilde