Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar oyun oynarken arkadaşlarımla konuşurken oyunun sesinin geldiğini söylüyorlar. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
Arkadaşlar oyun oynarken arkadaşlarımla konuşurken oyunun sesinin geldiğini söylüyorlar. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Emreex0 7 Temmuz 2021 Arkadaşlar Denetim Masası'ndan streo karışımını kapatarak sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar Denetim Masası'ndan streo karışımını kapatarak sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler.
Vittorio03 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 873 Çözümler 7 7 Temmuz 2021 #2 Kulaklık takman lazım. Veya bas konuş moduna alabilirsin. Artı 0 Eksi
rentfan Centipat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 51 Yer Lviv, Ukraine Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Trader, Social Media Consultant 7 Temmuz 2021 #3 Ses sürücüsünün kullanıcı arayüzünde mikrofon ile ilgili gürültü engelleme, yankı engelleme gibi seçenekler mevcut. Artı 0 Eksi
Ses sürücüsünün kullanıcı arayüzünde mikrofon ile ilgili gürültü engelleme, yankı engelleme gibi seçenekler mevcut.
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #4 Arkadaşlar Denetim Masası'ndan streo karışımını kapatarak sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar Denetim Masası'ndan streo karışımını kapatarak sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Temmuz 2021 #5 Emreex0 dedi: Arkadaşlar Denetim Masası'ndan streo karışımını kapatarak sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Arkadaşlar Denetim Masası'ndan streo karışımını kapatarak sorunu çözdüm cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramadı.
KS KS Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 zahidbolat dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sorunu böyle çözdüm Denetim Masası'ndan>streo karışımının üzerine gelin>özellikler>aygıt kullanma etkisizleştir yaptınız değil mi? Artı 0 Eksi
zahidbolat dedi: Bende işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sorunu böyle çözdüm Denetim Masası'ndan>streo karışımının üzerine gelin>özellikler>aygıt kullanma etkisizleştir yaptınız değil mi?