manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #1 Merhaba. Jak girişine mikrofonu takıyorum fakat "şt" şeklinde ses çıkıyor ve sesim gitmiyor. Jak girişi ve mikrofonun bozuk olmadığına eminim, yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Nasıl çözebilirim?
Merhaba. Jak girişine mikrofonu takıyorum fakat "şt" şeklinde ses çıkıyor ve sesim gitmiyor. Jak girişi ve mikrofonun bozuk olmadığına eminim, yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Nasıl çözebilirim?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Kabloyla alakalı çoğunlukla. Son düzenleme: 29 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
KS KS manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #3 VenomBey dedi: Kabloyla alakalı çoğunlukla Genişletmek için tıkla... Mikrofonun kablosu bozuk olmadığına eminim Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Kabloyla alakalı çoğunlukla Genişletmek için tıkla... Mikrofonun kablosu bozuk olmadığına eminim
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 manyetiklahmacun dedi: Mikrofonun kablosu bozuk olmadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim kulaklığın kablosundada sıkıntı yok ama bazen çalışmıyor ve sss diye ses var kabloyla oynayın biraz veya da jak girişini. Artı 0 Eksi
manyetiklahmacun dedi: Mikrofonun kablosu bozuk olmadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim kulaklığın kablosundada sıkıntı yok ama bazen çalışmıyor ve sss diye ses var kabloyla oynayın biraz veya da jak girişini.
KS KS manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #5 VenomBey dedi: Hocam benim kulaklığın kablosundada sıkıntı yok ama bazen çalışmıyor ve sss diye ses var kabloyla oynayın biraz veya da jak girişini. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Hocam benim kulaklığın kablosundada sıkıntı yok ama bazen çalışmıyor ve sss diye ses var kabloyla oynayın biraz veya da jak girişini. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum olmuyor maalesef.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #6 manyetiklahmacun dedi: Öyle yapıyorum olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Kulaklık ve mikrofon kablosu aynı mı? Artı 0 Eksi
manyetiklahmacun dedi: Öyle yapıyorum olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Kulaklık ve mikrofon kablosu aynı mı?
KS KS manyetiklahmacun Centipat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #7 VenomBey dedi: Kulaklık ve mikrofon kablosu aynı mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklık ve mikrofon birleşik değil, mikrofon ayrı. Artı 0 Eksi
VenomBey dedi: Kulaklık ve mikrofon kablosu aynı mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklık ve mikrofon birleşik değil, mikrofon ayrı.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #8 manyetiklahmacun dedi: Kulaklık ve mikrofon birleşik değil, mikrofon ayrı. Genişletmek için tıkla... O zaman eğer ki kablosunu değiştirme imkanınız varsa değiştirin veya da driveri varsa onu da kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
manyetiklahmacun dedi: Kulaklık ve mikrofon birleşik değil, mikrofon ayrı. Genişletmek için tıkla... O zaman eğer ki kablosunu değiştirme imkanınız varsa değiştirin veya da driveri varsa onu da kurabilirsiniz.