Smoqed Decapat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 23 Nisan 2021 #1 Merhaba, bir arkadaş Discord'da yanımıza gelip kulaklarımıza fısıldar misali bir sağdan bir soldan arkamızdan konuştu. 8D müzik gibiydi, nasıl yapıldığını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Merhaba, bir arkadaş Discord'da yanımıza gelip kulaklarımıza fısıldar misali bir sağdan bir soldan arkamızdan konuştu. 8D müzik gibiydi, nasıl yapıldığını bilen var mı?
L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #2 Özel mikrofon lazım onun için. LFpd dedi: Özel mikrofon lazım onun için. Genişletmek için tıkla... Diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Özel mikrofon lazım onun için. LFpd dedi: Özel mikrofon lazım onun için. Genişletmek için tıkla... Diye biliyorum.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #3 LFpd dedi: Özel mikrofon lazım onun için. Diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir özel mikrofon? Link atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
LFpd dedi: Özel mikrofon lazım onun için. Diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bir özel mikrofon? Link atma şansınız var mı?
L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 23 Nisan 2021 #4 baranegun dedi: Hocam nasıl bir özel mikrofon? Link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bakayım ama çok pahalı. Artı 0 Eksi
baranegun dedi: Hocam nasıl bir özel mikrofon? Link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Bakayım ama çok pahalı.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #5 LFpd dedi: Bakayım ama çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam bana da lazım bu şeyden. Artı 0 Eksi
KS KS Smoqed Decapat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 23 Nisan 2021 #6 LFpd dedi: Bakayım ama çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum özel mikrofon diye bir şey kullandığını ses programı ile yapıyordu istediği tarafa atayabiliyor idi. baranegun dedi: Olsun hocam bana da lazım bu şeyden. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bahsettiği asmr mikrofonları o değil ama Artı 0 Eksi
LFpd dedi: Bakayım ama çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum özel mikrofon diye bir şey kullandığını ses programı ile yapıyordu istediği tarafa atayabiliyor idi. baranegun dedi: Olsun hocam bana da lazım bu şeyden. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bahsettiği asmr mikrofonları o değil ama