Mikrofonlu kulaklığın mikrofono çalışmıyor

TeknoSh

Centipat
Daha fazla  
Kulaklığı yeni aldım tek jak giriş kablosu var ayırıcı alana kadar bir müddet mikrofonu ayrı video edit işlerinde kullanacağım. Kulaklığı da oyun ders gibi yerlerde ama kulaklık kabloyu takınca ses geliyor mikrofon takınca ses karşıya gitmiyor. Bilgisayarın kendi mikrofonu çalışıyor kötü bir ses gidiyor. Yardımcı olur musunuz?

4 pinli girişi yoksa bilgisayarın mikrofonu çalıştıramazsın. Taktığın yerde mikrofonlu kulaklık logosu olması lazım kullanabilmen için. Sadece kulaklık logosu varsa çalışmaz.

Hocam yalnız bilgisayarım hem mikrofon hem kulaklık tek jak var ben kulaklığın mikrofon jakını takıp kulaklığı kullanmadan mikrofon kullanacağımı sanıyordum.

4 pin destekli girişim var diyorsun tamam onu anladım. Yani mikrofonlu kulaklık çalışır mikrofonla beraber o girişte. Tam olarak ne yapmak istediğini anlayamadım ben.

Hocam ben sadece mikrofonuyla işim var mikrofonu takıp kullanmak istiyorum işim bitincede oyun ders bir şey yaparsam mikrofon kullanmadığım için sadece kulaklık kablosu takıp kullanamaz mıyım 2 girişten 1'i boşta olunca mikrofonu etkilememesi lazım ben ondan dönüştürücüye gerek duymadım.

Ben hiçbir yerde kulaklıkla mikrofon aynı anda kullanmıyorum fiyatı uygundu mikrofon almışken kulaklığımda olsun dedim 2'si bir arada öyle yaptım.

Hocam yardım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı