Kasamın üzerindeki kulaklık jakına mikrofonlu kulak içi kulaklığımı taktığımda sadece sesi alabiliyorum. Mikrofon yerine taktığımda mikrofon çalışıyor. İnternetten baktığımda benim ses yöneticimdeki çözümü bulamadım. İkisini aynı anda nasıl çalıştıracağım? Fotoğrafını koydum ses yöneticisinin.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Tek jaklı kulaklıklar genelde laptoplar içindir artık yer amaçlı olduğu için üst seviye Gaming laptoplarda bile bu tek jakı görmek mümkün. Microfon ve kulaklık için çift hak kullanan cihazlar genelde yer konusunda sıkıntı olmayan cihazlardır ve jak soketi üzerinde 3 pin bulunur (GND/RSound/LSound) tek jaklarda 4 adet pin bulunuz (GND/RSound/LSound/Mic) Mic pini 2 jaklı cihazlarda ayrı bir jakda bulunduğu için kullanamıyorsunuz.