Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #1 Tek jaklı bir play station 4 kulak içi kulaklığı var mikrofonu çok güzeldi ama nedense bilgisayarımda mikrofonu çalışmıyor.
Tek jaklı bir play station 4 kulak içi kulaklığı var mikrofonu çok güzeldi ama nedense bilgisayarımda mikrofonu çalışmıyor.
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 4 Ağustos 2020 #2 Sorununun çözümü için bu tür bi kablo yeterli olacaktır. Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Artı 0 Eksi
Sorununun çözümü için bu tür bi kablo yeterli olacaktır. Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
k_e_v Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 582 Makaleler 1 4 Ağustos 2020 #3 Ethic Mikrofon-Kulaklık Ayırıcı Fiyatları ve Özellikleri sanırım bunun gibi bir aparat kullanmanız gerek. Yoksa çalışmaz. Artı 0 Eksi
Ethic Mikrofon-Kulaklık Ayırıcı Fiyatları ve Özellikleri sanırım bunun gibi bir aparat kullanmanız gerek. Yoksa çalışmaz.
KS KS Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #4 Meagzz dedi: Sorununun çözümü için bu tür bi kablo yeterli olacaktır. Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hmm ama ben direk olarak kulaklığı kullanmak istemesem sadece mikrofonu kullanmak istesem bunun bir çözümü var mıdır ? Artı 0 Eksi
Meagzz dedi: Sorununun çözümü için bu tür bi kablo yeterli olacaktır. Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 4457 Kulaklık Mikrofon 3.5mm Çevirici Ayırıcı Switch Splitter yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hmm ama ben direk olarak kulaklığı kullanmak istemesem sadece mikrofonu kullanmak istesem bunun bir çözümü var mıdır ?
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 4 Ağustos 2020 #5 Zaquare dedi: Hmm ama ben direk olarak kulaklığı kullanmak istemesem sadece mikrofonu kullanmak istesem bunun bir çözümü var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Yine aparat almalısınız. Bende bu sorunu daha önce yaşadım tek çözümü o aparat. Artı 0 Eksi
Zaquare dedi: Hmm ama ben direk olarak kulaklığı kullanmak istemesem sadece mikrofonu kullanmak istesem bunun bir çözümü var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Yine aparat almalısınız. Bende bu sorunu daha önce yaşadım tek çözümü o aparat.
k_e_v Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 582 Makaleler 1 4 Ağustos 2020 #6 Zaquare dedi: HMM ama ben direk olarak kulaklığı kullanmak istemesem sadece mikrofonu kullanmak istesem bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... O aparattaki sadece mikrofon girişini takarsanız sadece mikrofonu kullanacaktır. Diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Zaquare dedi: HMM ama ben direk olarak kulaklığı kullanmak istemesem sadece mikrofonu kullanmak istesem bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... O aparattaki sadece mikrofon girişini takarsanız sadece mikrofonu kullanacaktır. Diye tahmin ediyorum.
KS KS Zaquare Hectopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #7 Peki tamam teşekkür ederim . Artı 0 Eksi