Mikrofonlu Kulaklık Önerisi (200TL)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum. Bir türlü aradığım kulaklığı bulamadım. Bu zamana kadar aldığım kulaklıklar.

- Creative Tactic 3D Alpha (Kulaklık lanet uzatma yerleri plastik olduğundan dolayı kırıldı ve bir süre sonra mikrofonuda bozuldu.)

-Tritton Detonator (PC yerine Xbox uyumlu olduğu için iade edildi.)

-Bloody G500 (USB kulaklık yazılıp kulaklığın sadece jack çıkışlı olup ayrıca kulaklığın özellikleri berbat olduğu için iade edildi.)

Gördüğünüz gibi arkadaşlar durum böyle. Bu yüzden kesenin ağzını iyice açtım.

Aradığım kriterler:

- Kulaklık uzatma yerlerinin metal olması.
- Mikrofonunun saklanabilir veya çıkarılabilir olması.
- Kaliteli bir ses veren mikrofonu olması.

Arkadaşlar genelde video çekmek için kullanacağım. Bazı arkadaşlar Logitech G230 veya G430 önerebilir. Fakat bu kulaklıkların mikrofonu sabit olduğundan bana uygun değil.

Şu an için kendime en uygun Creative Rage bulabildim. Eğer sizinde öneriniz varsa lütfen benimle paylaşın. @BilgisayarKurdu

Creative Sound Blaster Tactic 3D Rage Gaming Mikrofonlu Usb Kulaklık | sanalmarketim

Son düzenleme:
Kayıt yapmadığım için hiç fark etmedim. İstiyorsanız deneyebilirim.

@Erdi Vatansever Emin olun her mikrofonlu kulakta ufak bir dip ses vardır.

@Galileo Galilei Mikrofonu sabit olduğu için alamayacağımı söylemiştim. Genede yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

@MF Hocam sen yardımcı ol bari.

@Recep Baltaş Hocam senin tecrübelerinden yararlansak ?

@MF Creative Rage aldım. Harika bir kulaklık. Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etiket yapmadığın kişi kalmamış Cevap verebilmeyi canı gönülden isterdim gerçekten ama görüyorsun konular peş peşe geliyor. Bazen kendimiz araştırıp doğru seçeneği bulabiliriz diye düşünüyorum. Kulaklık konusunda ben de birkaç ay kafa patlamıştım. Sorun yaşarsan yine konu açar etiketlersin. Çıkabilen ya da gizlenebilen mikrofonlu kulaklık tercih ettiğin iyi olmuş. Creative de iyi bir marka, kulaklığı da iyidir.

Logitech G230 var bende. Oldukça memnunum.
Ama gel gör ki Logitech, oyuncu kulaklıklarında, özellikle şu G serisindeki tasarımını değiştirmediği sürece tavsiye edilebilecek gibi değil. 6 ay kulalnıyorsun en fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…