Forxane Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #1 Bilgisayarım masaüstü olduğundan 2 kablolu bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu kaliteli olsun, çoğunlukla gaming için kullanıyorum.
Bilgisayarım masaüstü olduğundan 2 kablolu bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu kaliteli olsun, çoğunlukla gaming için kullanıyorum.
Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 Galax sonar 02 önerebilirim
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 12 Kasım 2022 #3 Forxane dedi: Bilgisayarım masaüstü olduğundan 2 kablolu bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu kaliteli olsun, çoğunlukla Gaming için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence bütçnizi artırıp kesinlikle bunu almalısınız Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Forxane dedi: Bilgisayarım masaüstü olduğundan 2 kablolu bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu kaliteli olsun, çoğunlukla Gaming için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence bütçnizi artırıp kesinlikle bunu almalısınız Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Darx Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM MONSTER ABRA A5 18.2.2 Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #4 TheDarkS16 dedi: Bence bütçnizi artırıp kesinlikle bunu almalısınız Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Çok pahalıymış bir kulaklığa değeceğini düşünmüyorum
TheDarkS16 dedi: Bence bütçnizi artırıp kesinlikle bunu almalısınız Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Çok pahalıymış bir kulaklığa değeceğini düşünmüyorum
5thAvenue Hectopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 12 Kasım 2022 #5 Forxane dedi: Bilgisayarım masaüstü olduğundan 2 kablolu bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu kaliteli olsun, çoğunlukla Gaming için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... JBL C100SI Kulaklık Kulak İçi Mikrofonlu Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol JBL Mikrofonlu Siyah Kulakiçi Kulaklık C100SI (JBL Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangi fiyat aralığında arıyorsunuz bilmiyorum ama yardımcı olur.
Forxane dedi: Bilgisayarım masaüstü olduğundan 2 kablolu bir kulaklığa ihtiyacım var. Mikrofonu kaliteli olsun, çoğunlukla Gaming için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... JBL C100SI Kulaklık Kulak İçi Mikrofonlu Siyah Yorumları, Fiyatı - Trendyol JBL Mikrofonlu Siyah Kulakiçi Kulaklık C100SI (JBL Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangi fiyat aralığında arıyorsunuz bilmiyorum ama yardımcı olur.
Forxane Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #6 TheDarkS16 dedi: Bence bütçnizi artırıp kesinlikle bunu almalısınız Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... bütçemi zaten en arttırdığım nokta 1200, ama yinede sağolun
TheDarkS16 dedi: Bence bütçnizi artırıp kesinlikle bunu almalısınız Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... bütçemi zaten en arttırdığım nokta 1200, ama yinede sağolun
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 14 Kasım 2022 #7 Forxane dedi: bütçemi zaten en arttırdığım nokta 1200, ama yinede sağolun Genişletmek için tıkla... BS V2X'e bakabilirsiniz.
Forxane dedi: bütçemi zaten en arttırdığım nokta 1200, ama yinede sağolun Genişletmek için tıkla... BS V2X'e bakabilirsiniz.
Forxane Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #8 472107 dedi: BS V2X'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beğendim gün içerisinde alacağım. Teşekkürler.
472107 dedi: BS V2X'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beğendim gün içerisinde alacağım. Teşekkürler.