Mikrofonlu kulaklık tavsiyesi

M.U.M

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarda kullanmak için F/P olan bir mikrofonlu kulak üstü kulaklık arıyorum. Sesinin çok düşük veya rahatsız edici olmaması, oyunlarda mağdur etmemesi, uzun süreli kullanımda rahatsız etmemesi benim için yeterli. Yaklaşık 5 yıl Logitech G230 kullandım ve ses konusunda pek bir şikeyetim olmadı, bu segmette kulaklıkların şu an piyasa değerleri ortalama ne kadar? 400-500 TL bütçe ayırmayı dusunuyordum ben.

Son düzenleme:

RGB isterseniz Corsair Ca-9011203-Eu Void Elite Rgb 7.1 Usb Oyuncu Kulaklığı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Kulaklıklar hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum; bu attığınız G230'a yakın bir ürün mü, daha mı iyi, daha mı kötü?

Son düzenleme:
Kulaklıklar hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum; bu attığınız G230'a yakın bir ürün mü, daha mı iyi, daha mı kötü?
Logitech kulaklık hakkında bilgim yok fakat Corsair'i kullanıyorum, gayet memnunum. Ses kasılıyor. Uzun kullanımda rahatsız etmemesi için deri pedli kulaklık tercih etmemeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı