Mikrofonlu Kulaklık vs Hoparlör + Mikrofon

ahmetcttt

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayarımın ses sistemi yok. Şu an müzik için kullandığım kulaklığı kullanıyorum ve oldukça cızırtılı ve biraz oyun oynayınca sesi bozulmaya başlıyor. Bu bilgisayarla bazen çalışıyorum bazen arkadaşlarımla konuşarak oyun oynuyorum. Bir hoparlör veya soundbar alıp yanına mikrofon mu almalıyım? Yoksa mikrofonlu bir kulaklık mı almalıyım? Kaliteli üst seviye bir kulaklık düşünüyorum ama sürekli kulaklık takmak çok cazip gelmiyor. Ayrıca evde de tek değilim. Fikriniz ve ürün öneriniz?

Evde tek değilsin = Mikrofonlu Kulaklık
Oyun oynuyorsun = Mikrofonlu Kulaklık
Arkadaşlarınla chat yapıyorsun = Mikrofonlu Kulaklık
Bütçe iyi = Mikrofonlu Kulaklık

Kulaklık takmayı sevmiyorsun = Rahat & Bluetooth Mikrofonlu Kulaklık

Havit'in bazıları iyi, bütçen ne?
Yani piyasadaki pahalı kulaklıklar seviyesine çıkabilirim. En pahalısını da gidip almak istemem açıkçası. Kablosuz olsun, mikrofonu olsun rahat olsun. İlla bütçe söylemem gerekirse 6000-7000 gibi

Ben mikrofonlu kulaklık seçerdim ama sizin tercihiniz bence daha önemli.
Önerebileceğin bir model var mı? Kablosuz. Bütçe 6-7k civarı en fazla

Son düzenleme:
Yani piyasadaki pahalı kulaklıklar seviyesine çıkabilirim. En pahalısını da gidip almak istemem açıkçası. Kablosuz olsun, mikrofonu olsun rahat olsun. İlla bütçe söylemem gerekirse 6000-7000 gibi

Önerebileceğin bir model var mı? Kablosuz. Bütçe 6-7k civarı en fazla
Ben rampage bi kulaklık almıştım ama pişman oldum 1-2 ay kullanımda bozulup garantiden gelip 1 hafta sonra sağ tarafından ses gelmiyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı