cicik8s Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bende mikrofon var ve bu yüzden mikrofonsuz sağlam bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bütçe 500+
Arkadaşlar bende mikrofon var ve bu yüzden mikrofonsuz sağlam bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bütçe 500+
Krugerrr Picopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 247 30 Nisan 2022 #2 cicik8s dedi: Arkadaşlar bende mikrofon var ve bu yüzden mikrofonsuz sağlam bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bütçe 500+ Genişletmek için tıkla... Hocam o bütçeye mikrofonsuz kulaklık çok az hatta belki yoktur bilen biri yazar varsa mikrofonu çıkarılan önerebilirim isterseniz.
cicik8s dedi: Arkadaşlar bende mikrofon var ve bu yüzden mikrofonsuz sağlam bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bütçe 500+ Genişletmek için tıkla... Hocam o bütçeye mikrofonsuz kulaklık çok az hatta belki yoktur bilen biri yazar varsa mikrofonu çıkarılan önerebilirim isterseniz.
cicik8s Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #3 Krugerrr dedi: Hocam o bütçeye mikrofonsuz kulaklık çok az hatta belki yoktur bilen biri yazar varsa kulaklıklı çıkarılan önerebilirim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben araştırıyorum teşekkür ederim hocam.
Krugerrr dedi: Hocam o bütçeye mikrofonsuz kulaklık çok az hatta belki yoktur bilen biri yazar varsa kulaklıklı çıkarılan önerebilirim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben araştırıyorum teşekkür ederim hocam.