Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #1 Merhaba. Ses değiştirme programı yüklemek istiyorum. Birkaç programa baktım ama mikrofon çalışmama gibi sorunlar gördüm. Önerebileceğiniz program var mı?
Merhaba. Ses değiştirme programı yüklemek istiyorum. Birkaç programa baktım ama mikrofon çalışmama gibi sorunlar gördüm. Önerebileceğiniz program var mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 20 Ocak 2021 #2 VoiceMod. Ahmet Keleşoğlu dedi: mikrofon çalışmama gibi sorunlar Genişletmek için tıkla... Crack yüklemezseniz ve giriş aygıtını doğru seçerseniz hiçbirinde sorun çıkmaz.
VoiceMod. Ahmet Keleşoğlu dedi: mikrofon çalışmama gibi sorunlar Genişletmek için tıkla... Crack yüklemezseniz ve giriş aygıtını doğru seçerseniz hiçbirinde sorun çıkmaz.
Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 20 Ocak 2021 #3 Sesimi bozmaz değil mi? Voicemod Discord sesi bozdu böyle bir şey gördüm.