patatespc Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Rampage mesh kulaklığın mikrofonunu hat girişi olarak algılıyor. Mikrofon jakını kırmızı yere takıyorum, ama hat girişi olarak görüyor. Ne yapmalıyım?
Rampage mesh kulaklığın mikrofonunu hat girişi olarak algılıyor. Mikrofon jakını kırmızı yere takıyorum, ama hat girişi olarak görüyor. Ne yapmalıyım?
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 30 Ağustos 2023 #2 Mavi girişe taktın mı? Artı 0 Eksi
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.298 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #3 Yan yana yeşil ve pembe girişler olur, kulaklığı yeşile; mikforonu ise pembeye takacaksınız. Artı 0 Eksi
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 30 Ağustos 2023 #4 Doğru yerlere taktıysanız Realtek Audio Console uygulamasından ayarlayabilirsiniz hat girişi kısmını. Artı 0 Eksi
Doğru yerlere taktıysanız Realtek Audio Console uygulamasından ayarlayabilirsiniz hat girişi kısmını.
KS KS patatespc Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Fermion dedi: Doğru yerlere taktıysanız Realtek Audio Console uygulamasından ayarlayabilirsiniz hat girişi kısmını. Genişletmek için tıkla... O uygulamayı bulamadım. Katy Perry dedi: Yan yana yeşil ve pembe girişler olur, kulaklığı yeşile; mikforonu ise pembeye takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Pembeye takılı zaten. Artı 0 Eksi
Fermion dedi: Doğru yerlere taktıysanız Realtek Audio Console uygulamasından ayarlayabilirsiniz hat girişi kısmını. Genişletmek için tıkla... O uygulamayı bulamadım. Katy Perry dedi: Yan yana yeşil ve pembe girişler olur, kulaklığı yeşile; mikforonu ise pembeye takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Pembeye takılı zaten.