Mikrofonu iyi F/P kulaklık önerisi

yosinderu

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi hem mikrofon hem de kulaklığımı değiştirmek istiyorum ama ikisini de birden değiştirmektense bir tane iyi bir kulaklık arayışım var. Açıkçası en önemsediğim kısım mikrofon kalitesi. Fiyatta ise eğer F/P olarak karşılıyorsa bir çekincem yok. Ne önerirsiniz?

Şimdi hem mikrofon hem de kulaklığımı değiştirmek istiyorum ama ikisini de birden değiştirmektense bir tane iyi bir kulaklık arayışım var. Açıkçası en önemsediğim kısım mikrofon kalitesi. Fiyatta ise eğer F/P olarak karşılıyorsa bir çekincem yok. Ne önerirsiniz?

Forumda çok öneriliyor bir bakmanızı öneririm.
Yakın zamanda bende siparişini vereceğim.

Hocam bayağı zaman geçmişti. Cloud 2 var bende halihazırda onun padslerini değiştim bir de Solocast aldım. Mikrofon dahil 2700'e geldi ikisini.

Bütçeni söyleyebilir misin? Ona göre daha uygun bir kulaklık önerebiliriz.

Arkadaşın önerdiği kulaklık güzeldir bütçen 1000 taraflarındaysa.

Bütçeni söyleyebilir misin? Ona göre daha uygun bir kulaklık önerebiliriz.

Arkadaşın önerdiği kulaklık güzeldir bütçen 1000 taraflarındaysa.

Halihazırda HyperX Cloud II vardı bende ama hırpalamıştım biraz ürünü kulaklık padlerini değişip idare etmeye karar verdim. Mikrofonu sizlere ömür. Onun yerine de HyperX solo harici mikrofon aldım. 2700'e geldi 2 ürün toplamda bana. Mikrofon ve kulaklık parçası. Yenisini alsam 10k ya kadar çıkabilirdim ama HyperX yeterli gelecek gibi Solocast'le birlikte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı