S sametacavr Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Merhaba, mikrofonu iyi olan bir kulaklık almak istiyorum. 1K bütçem var. Rampage X-Ranger 7.1'e baktım ama daha fazla seçeneği gözden geçirmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
Merhaba, mikrofonu iyi olan bir kulaklık almak istiyorum. 1K bütçem var. Rampage X-Ranger 7.1'e baktım ama daha fazla seçeneği gözden geçirmek istiyorum. Ne önerirsiniz?
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #2 rampage raging plus 7.1 kullanıyorum mikrofonu aşşırı güzel
S sametacavr Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 nelielwashere dedi: rampage raging plus 7.1 kullanıyorum mikrofonu aşşırı güzel Genişletmek için tıkla... Rampage RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7.1 Surround RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Şu mu ?
nelielwashere dedi: rampage raging plus 7.1 kullanıyorum mikrofonu aşşırı güzel Genişletmek için tıkla... Rampage RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7.1 Surround RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Şu mu ?
Exoro Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #4 Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Şubat 2024 #5 sametacavr dedi: Rampage RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7.1 Surround RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Şu mu ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam normal kulaklık da aşırı iyi ses veriyor
sametacavr dedi: Rampage RM-K19 RAGING PLUS Siyah USB 7.1 Surround RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Şu mu ? Genişletmek için tıkla... Evet hocam normal kulaklık da aşırı iyi ses veriyor
S sametacavr Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #6 Exoro dedi: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Kulaklıkların mikrofon kalitesini temsil eden bir değeri var mı ? Eğer varsa kulaklıkları karşılaştırmak için o değeri kullanabilirim.
Exoro dedi: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Kulaklıkların mikrofon kalitesini temsil eden bir değeri var mı ? Eğer varsa kulaklıkları karşılaştırmak için o değeri kullanabilirim.