Mikrofonu iyi kulaklık önerisi

AlEr

Hectopat
300 TL bütçe var. Oyunlarda rahat ses kasılabilecek ve mikrofonu iyi olan kulaklık arıyorum. Bu konularda çok bilgim yok. Şu an James Donkey 712 almayı düşünüyorum ama emin değilim. Oyun laptopu kullandığım için oyunlarda fan sesi çok fazla oluyor, sesim anlaşılır gitmesi için mikrofonu da iyi olan kulaklık lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer üstüne biraz daha koyabilirseniz kesinlikle Logitech g231 bunu almanızı öneririm. Zira bu kulaklık mükemmel bir ses hassasiyeti sunarak hem oyunlarda ses kasmanıza yardımcı oluyor, hem arkadaki tiz sesleri önlüyor hem de bana kalırsa en önemli özellik olarak kulağa tam oturarak kulağınızı ağrıtmıyor.

James Donkey 710,711,712
Cooler Master MH320 (güzeldir)
Corsair HS50
HyperX Stinger Core , Kingston HYPERX CLOUD Stinger Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Logitech G231
SteelSeries Arctis Raw
Tavsiyem JD 712, CM MH320 ya da Cloud Stinger yönünde olurdu.
G231 James Donkey 710/711 kalitesinde bir kulaklıktır ve 270tl ye internette bulunur.
Seçiminizi üstte belirttiğim isimlerden yapın; rampage, rush, gamepower gibi markalardan kaçının.

üstüne 50 daha ekleyerek SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) Oyuncu Kulaklık Fiyatı

Bunun gibi kaliteli bir kulaklık alabilirsiniz. Çin markalarını önermem.
Bu kulaklıkda mikrofon ağız bölgesine yakın olmadığı için laptop fan sesini fazla alabilir gibi geldi.

Dediklerinize baktım genel olarak JD 712 daha iyi gibi geldi, kullanıcı yorumlarına bakınca logitech g321 de iyi olduğunu söylemişler ikisi arasındayım şuan ama JD712 ye daha yakınım. Kulaklık konusunda korktuğum şey fan sesi fazla olduğu için sesimin kötü gitmesi o sorun olmıcaksa düşünmeden alırım önerirmisiniz bu konuda

JD 712 öneririm. JAMES DONKEY 712 RGB 7.1 SURROUND GAMING KULAKLIK - TÜRKİYE `DE İLK KULLANICI İNCELEMESİ » Sayfa 1 - 1

Hocam merhaba üstünden çok geçti ama ben de almak istiyorum JD 712'den, memnun oldunuz mu? Mikrofonu nasıl?

300 - 400 arası. Bu önerdiğiniz kulaklığın mikrofonu iyi mi? Mikrofonun iyi olmasından kastım karşı tarafın beni net olarak duyabiliyor olması. Pedleri terletiyor mu? Ve bas tiz sesleri nasıl veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…