Mikrofonu iyi kulaklık tavsiyesi

Utkucosmic

Hectopat
Rampage noble K5 kullanıyordum önceden 4 yıl kullandım deri padleri döküldüğü ve kafamı acıttığı için değiştirmek istiyorum.
Bütçem: 2000TL.
En önem verdiğim şey mikrofon kalitesi diyebilirim aşağıdaki kulaklıklardan hangisini tavsiye edersiniz ses kasma konfor ve ses kalitesi de önemli tabii ama mikrofon en önemlisi şu anlık.
Razer BlackShark v2X.
Logitech G335.
SteelSeries Arctis Nova 1
Logitech G432.

Biraz klasik bir öneri olacak ancak zamanında kullandığım HyperX Cloud 2 kulaklığımın mikrofonundan çok memnundum.

Tavsiye için sağ ol onu almayı düşünmüyorum listedekilerden birini seçsen hangisini seçerdin.
Razer ve Steelseries arasında gidip gelirdim. Steelseries biraz daha güncel bir model olduğu için muhtemelen Steelseries'e yönelirdim. Yine de iki model arasındaki mikrofon karşılaştırmalarını inceleyebilirsin. Youtube'da mutlaka videosu vardır.

Razer ve SteelSeries arasında gidip gelirdim. SteelSeries biraz daha güncel bir model olduğu için muhtemelen SteelSeries'e yönelirdim. Yine de iki model arasındaki mikrofon karşılaştırmalarını inceleyebilirsin. YouTube'da mutlaka videosu vardır.

Evet dinledim onları da Razer bir tık daha iyi geldi bana kullanan birinin yorumları olsa çok iyi olurdu.

Up

up

up

Razer aldım memnunum konu kapanabilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı