Nova-7p pek içime sinmiyor açıkcası. Muhtemelen çoklu sistem kulaklığı olduğu için bir ön yargım var. G733 için ise sesi az yorumlarını okumuştum.![]()
STEELSERIES Arctis Nova 7P Kablosuz Çoklu Sistemli Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES Arctis Nova 7P Kablosuz Çoklu Sistemli Oyuncu Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemewww.mediamarkt.com.tr
VEYA
![]()
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
Hali hazırda bu kulaklığın pro olmayan versiyonunu kullanıyorum ve mikrofonunu kullandığımda arkadaşlarım sesimin kötü geldiğinden bahsediyor. Muhtemelen bir daha Razer almayacağım.
Mikrofonu iyi bir ürün incelemelerinde fazlaca mikrofonunun iyi olduğundan bahsediliyordu yabancı sitelerde.
Hocam benim bildiğim başka iyi bir wireless yok maalesef.Nova-7p pek içime sinmiyor açıkcası. Muhtemelen çoklu sistem kulaklığı olduğu için bir ön yargım var. G733 için ise sesi az yorumlarını okumuştum.
Hali hazırda bu kulaklığın pro olmayan versiyonunu kullanıyorum ve mikrofonunu kullandığımda arkadaşlarım sesimin kötü geldiğinden bahsediyor. Muhtemelen bir daha Razer almayacağım.
Sizce g435 lightspeed nasıl ? ben de onu almak istiyorum da.Nova-7p pek içime sinmiyor açıkcası. Muhtemelen çoklu sistem kulaklığı olduğu için bir ön yargım var. G733 için ise sesi az yorumlarını okumuştum.
Hocam benim bildiğim başka iyi bir Wireless yok maalesef.
Sizce G435 lightspeed nasıl? Ben de onu almak istiyorum da.
Teşekkürler hocam.Tam olarak hatırlamamak ile birlikte daha öncesinde okuduğum yorumlarda alınmaya değer bir kulaklık olmadığını hatırlıyorum onun dışında pek bir bilgim yok maalesef.
Sabit bir bütçem yok ama gidip de 10.000 tl civarı bir kulaklığa vermek istemem.@Shwayzee bütçeniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.