Mikrofonu iyi olan kablosuz kulaklık önerisi

Shwayzee

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, elimde Razer BlackShark V2 model bir kulaklık bulunmakta fakat değiştirmek istiyorum. Mikrofonu üst düzey olan bir kablosuz kulaklık bakıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

VEYA

VEYA
Nova-7p pek içime sinmiyor açıkcası. Muhtemelen çoklu sistem kulaklığı olduğu için bir ön yargım var. G733 için ise sesi az yorumlarını okumuştum.
Hali hazırda bu kulaklığın pro olmayan versiyonunu kullanıyorum ve mikrofonunu kullandığımda arkadaşlarım sesimin kötü geldiğinden bahsediyor. Muhtemelen bir daha Razer almayacağım.

Nova-7p pek içime sinmiyor açıkcası. Muhtemelen çoklu sistem kulaklığı olduğu için bir ön yargım var. G733 için ise sesi az yorumlarını okumuştum.

Hali hazırda bu kulaklığın pro olmayan versiyonunu kullanıyorum ve mikrofonunu kullandığımda arkadaşlarım sesimin kötü geldiğinden bahsediyor. Muhtemelen bir daha Razer almayacağım.
Hocam benim bildiğim başka iyi bir wireless yok maalesef.

Sizce g435 lightspeed nasıl ? ben de onu almak istiyorum da.

Hocam benim bildiğim başka iyi bir Wireless yok maalesef.

Sizce G435 lightspeed nasıl? Ben de onu almak istiyorum da.

Tam olarak hatırlamamak ile birlikte daha öncesinde okuduğum yorumlarda alınmaya değer bir kulaklık olmadığını hatırlıyorum onun dışında pek bir bilgim yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı