Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Fazla bütçem yok, mikrofon kalitesi iyi olsa çok iyi olur. Video çekiyorum seslendiriyorum ayrıca kulaklık kalitesi orta olsa sıkıntı olmaz pek takılmıyorum bunlara, ses yankılanmasın falan yeterli. Orta olsun kısaca, mikrofon iyi olursa süper olur. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Fazla bütçem yok, mikrofon kalitesi iyi olsa çok iyi olur. Video çekiyorum seslendiriyorum ayrıca kulaklık kalitesi orta olsa sıkıntı olmaz pek takılmıyorum bunlara, ses yankılanmasın falan yeterli. Orta olsun kısaca, mikrofon iyi olursa süper olur.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.325 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 21 Haziran 2024 #2 200 lira daha çıkabilirseniz: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
200 lira daha çıkabilirseniz: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 steelumut dedi: 200 lira daha çıkabilirseniz: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam Gamenote almak istemiyorum şu an kulağımda o var. Şu kısım kırılıyor yani sağlam değil pek. Bütçem 800 civarı şu an alacağım öneri lazım. Son düzenleme: 21 Haziran 2024
steelumut dedi: 200 lira daha çıkabilirseniz: Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam Gamenote almak istemiyorum şu an kulağımda o var. Şu kısım kırılıyor yani sağlam değil pek. Bütçem 800 civarı şu an alacağım öneri lazım.