Mikrofonu kaliteli kulak içi kulaklık önerisi

Efe Karakaya

Hectopat
Yer
Elazığ/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, sorum yukarıdaki gibi. Kalabalık ve rüzgarlı ortamda gerçek anlamda kaliteli sesimi karşıya iletecek bir kulaklık arıyorum. Bütçem belirsiz ama gidip de son model AirPods önermeyin rica ediyorum.

Şu an piyasa ve kalitesini bilmemekle beraber Jabra önerebilirim. Arkadaşım almıştı öve öve bitiremiyordu. Tabi daha bilgili birisi yazarsa bende aydınlanmış olurum.

Şu an piyasa ve kalitesini bilmemekle beraber Jabra önerebilirim. Arkadaşım almıştı öve öve bitiremiyordu. Tabii daha bilgili birisi yazarsa bende aydınlanmış olurum.

Gerçek anlamda mikrofonu tatmin edecek bir kulak içi kulaklık bulamadım. Gidip 10-15 bin de bir kulaklığa vermem yani.

Son düzenleme:
Ben de mikrofon kalitesi iyi bir kulak içi kulaklık arıyorum. Jabra Elite 4 nasıldır sizce? Ya da alternatif ne önerirdiniz? Işim gereği daha çok laptopta kullanacağım.

Enes özen'in videosunda QCY HT05 en F/P mikrofonlu kulaklık seçilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim hocam müsait olduğum zaman izleyeceğim videoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…