FearMaster
Kilopat
Şu anda Logitech G230 kullanıyorum ama artık vadesini doldurdu, mikrofonu da bozuldu sanırım. Hiçbir şekilde ses alamıyorum. Hazır yeni bilgisayar almışken de yeni bir kulaklık almak istiyorum. Bilgisayarımda combo jack denilen tek port var. Mümkünse combo jack kullanan kulaklık arıyorum, eğer diğer kulaklıkları nasıl takabileceğimi söylerseniz diğer kulaklıkları da düşünebilirim. Mikrofonunun kaliteli olmasını arıyorum bir de. Bulunduğum ortamda maalesef dış ses çok olduğu için mümkünse mikrofonun elinden geldiğince dış sesleri kesmesini istiyorum. Tabii ki tamamen kesemez ama ne kadar iyi olursa benim için o kadar iyi olur. Bütçem aşağıdakiler civarında, ama aradığın özellikler tam bu kulaklıkta var derseniz bütçemi zorlayabilirim biraz.
-Combo Jack'a uyumlu olmasından ötürü şu an en sıcak baktığım kulaklık. Yorumları falan da güzel.
-Bunu da çok ciddi şekilde düşünüyordum ama taşıması sıkıntı olacak sanırım, katlanmıyormuş ve combo jack değil.
-Bunu da ciddi şekilde düşünüyorum. Hem aktif gürültü engelleyici olması, hem mikrofonu gürültü engelleyici olması güzel bir şey, taşıma çantası falan da var. Yorumları bilmiyorum ve combo jack değil sanırım.
-Sırf Razer olduğu için listemde, hiçbir özelliğini bilmiyorum.
-Ek olarak bu da olabilir ama pek düşünmüyorum.
-Combo Jack'a uyumlu olmasından ötürü şu an en sıcak baktığım kulaklık. Yorumları falan da güzel.
- Asus Strix DSP Kulaküstü Siyah Oyuncu Kulaklık Fiyatı veya Asus Strix Pro Blk Alw Ubw As Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri
-Bunu da çok ciddi şekilde düşünüyordum ama taşıması sıkıntı olacak sanırım, katlanmıyormuş ve combo jack değil.
-Bunu da ciddi şekilde düşünüyorum. Hem aktif gürültü engelleyici olması, hem mikrofonu gürültü engelleyici olması güzel bir şey, taşıma çantası falan da var. Yorumları bilmiyorum ve combo jack değil sanırım.
-Sırf Razer olduğu için listemde, hiçbir özelliğini bilmiyorum.
-Ek olarak bu da olabilir ama pek düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: