Mikrofonu kaliteli olan kulaklık tavsiyeleri

Faruktr61

Hectopat
Hepinize selamlar. Eski bilgisayarımda telefon kulaklığını hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabiliyordum, yeni bilgisayarımdaki ses kartı buna izin vermiyor. Laptop'tan çıkan ses çok boğuk olduğu için anlaşılmam zorlaşıyor. Şu an 350-550TL arasında Surround(7.1) bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bir siteden 6 aylık fiyat değişimlerine baktım, Nisan ayının ortasından sonra çoğu kulaklık fiyatının neredeyse 2 katına çıkmış, bazıları 3-4 katına kadar artmış. Fiyatların düşmesini bekliyorum. Bana önerebileceğiniz modeller var mı? şu anki fiyatı 600-700TL olabilir. Zaten fiyatları düştüğünde alacağım. şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctis 3 2019'un kulaklığından da mikrofonundan da memnunum.
520 ₺ civarında seyrediyordu.
Kulaklığı oyunlarda ses kasmak için müthiş.
Fakat müzikte basslara bayılıyorsanız aynı şeyi söyleyemem.
Mikrofonu güzel, arkadaşlarım dediklerimi aynı telefonda yüksek ses kalitesinde konuşur gibi duyuyorlar.

Arctis 3 2019'un kulaklığından da mikrofonundan da memnunum.
520 ₺ civarında seyrediyordu.
Kulaklığı oyunlarda ses kasmak için müthiş.
Fakat müzikte basslara bayılıyorsanız aynı şeyi söyleyemem.
Mikrofonu güzel, arkadaşlarım dediklerimi aynı telefonda yüksek ses kalitesinde konuşur gibi duyuyorlar.
İlk başlarda ona çok baktım fakat aynı fiyat bandında başka kulaklıklara baktığımda daha iyi mikrofonu olanlar var. Beni en çok cezbeden şeyi tasarımı oldu.

Hepinize selamlar. Eski bilgisayarımda telefon kulaklığını hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabiliyordum, yeni bilgisayarımdaki ses kartı buna izin vermiyor. Laptop'tan çıkan ses çok boğuk olduğu için anlaşılmam zorlaşıyor. Şu an 350-550TL arasında Surround(7.1) bir kulak üstü kulaklık arıyorum. Bir siteden 6 aylık fiyat değişimlerine baktım, Nisan ayının ortasından sonra çoğu kulaklık fiyatının neredeyse 2 katına çıkmış, bazıları 3-4 katına kadar artmış. Fiyatların düşmesini bekliyorum. Bana önerebileceğiniz modeller var mı? şu anki fiyatı 600-700TL olabilir. Zaten fiyatları düştüğünde alacağım. şimdiden teşekkür ederim.
Burdan inceleyebilirsin.

Burdan inceleyebilirsin.
Çok iyiymiş, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı