re elimle vurunca sesi alıyor fakat ben konuşurken sesi kaydetmiyor mikrofon. Sebebi ne olabilir?
Hocam kablolu kulaklıkla deniyorum mikrofonu neredeyse ağzımın içine sokuyorum. İki tane kulaklığı birbirine vurunca sesi algılıyor.Hocam mikrofonun dibine gelip konuşun belki mikrofonun sensörüne vb. bir yerine vuruyor olabilirsiniz.
Hocam ses ayarlarınıza bakarmısınızHocam kablolu kulaklıkla deniyorum mikrofonu neredeyse ağzımın içine sokuyorum. İki tane kulaklığı birbirine vurunca sesi algılıyor.
Herşeyi kontrol ettim neredeyse hepsi doğru.Hocam ses ayarlarınıza bakarmısınız
Her şeyi kontrol ettim neredeyse hepsi doğru.
Mikrofonunuz bozulmus olabilir, dusuk frekansli sesleri algilayabilir ama insan sesi gibi orta ve yuksek frekansli sesleri algilayamayabilir. Baska bir cihazdan ses frekans testi acip mikrofondan kaydedin.Biraz saçma gelebilir ama bir yere elimle vurunca sesi alıyor fakat ben konuşurken sesi kaydetmiyor mikrofon. Sebebi ne olabilir?
Telefonumda denedim çalıştı.Mikrofonunuz bozulmus olabilir, dusuk frekansli sesleri algilayabilir ama insan sesi gibi orta ve yuksek frekansli sesleri algilayamayabilir. Baska bir cihazdan ses frekans testi acip mikrofondan kaydedin.
O zaman bilmiyorum dostum.Telefonumda denedim çalıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.