Mikrofonum sadece benim PC'de çalışmıyor

rofu

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci ( Ölene dek )
Merhabalar. 1 hafta önce yeni bir PC aldım. Evde bulunan kulaklığımı taktım ve DC'ye girdim. Baktım Mic çalışmıyor. Sanırım Mic'im bozuk dedim. Gittim tel kulaklığı taktım yine çalışmadı. Sonra belki tel kulaklığı olduğundandır dedim. Kulaklığımı aldım ve başka bir PC'ye taktım. AAA o da ne Mic çalıştı. Sonra dedim galiba PC'nin driverlarında problem var. Güzel bir format sonrasında tüm sürücülerini eksiksiz kurdum. Baktım yine çalışmıyor. Sorun anakartta galiba diye düşündüm. Söktüm PC'yi anakartı aldığım yere götürdüm. Aga bu bozuk herhalde dedim. Yanımda kulaklığımda vardı. Taktım gösterdim. Dediler servise gidecek eline 1 ay sonra aynı şekilde gelir. Dedim eyvallah çok yardımcı oldunuz. Çıktım eve getirdim. Arkadaşın kulaklığını aldım. Denedim çalıştı. Benim kulaklığı da arkadaşın PC'de denedim yine çalıştı. Sorun nerede şimdi? Benim kulaklığımın Mic'i benim PC'de çalışmıyor anlayacağınız. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yazık ki işime yaramadı. Keşke embesil gibi mikrofonu Windows privacy bölümünde muteli unutsaydım

@rofu Anakartla problem yoktur. Bir ayar engelliyor ya da sistemde sorun var. Çoğunlukla mikrofon gizlilik ayarları oluyor. Mikrofon en son ne zaman bilgisayarınızda düzgün çalıştı? Kulaklık modeli ne?

Son düzenleme:
@rofu Anakartla problem yoktur. Bir ayar engelliyor ya da sistemde sorun var. Çoğunlukla mikrofon gizlilik ayarları oluyor. Mikrofon en son ne zaman bilgisayarınızda düzgün çalıştı? Kulaklık modeli ne?
Yeni mic aldım çalıştı hocam. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…