Mikrofonum sesimi almıyor

ShupLuck

Kilopat
Merhabalar, dün clownfish adlı bir ses değiştirme programı yükledim kullandım bir sorun yoktu.
Fakat bilgisayarı açıp kapayınca mikrofon çalışmaz oldu. Clownfish adlı programdan dolayıdır diye programı sildim ama değişen bir şey olmadı.
Sürücüleri güncellemeyi denedim zaten güncel diyor.

Adsız 2.png

Realtek HD Audio yöneticisinde de bir sorun bulamadım.

Adsız.png

Daha önceden mikrofon simgesinin sağındaki barlar fıldır fıldır oynardı her konuştuğumda ama şimdi hiç tepki yok.
Kayıt aygıtlarında gözüküyor mikrofon fakat "bu aygıtı dinle" dediğimde de ses gelmiyor.
Clownfish adlı program yazılımsal olarak bir şey yaptı diye düşünüyorum ama ne yaptığını da bulamıyorum :(
yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1595010069055.png

Bu ayarı kapatmış olabilir misiniz acaba? Eğer bu ayar açıksa mevcut olan Realtek sürücüsünü kaldırın. Dxdiag'dan anakartı modelinizi öğrenin ve anakartınızın markasıyla beraber google a yazın mesela benimki MSI MS7996 çıkan anakartınızın üreticisinin kendi sitesinden realtek sürüsünü indirin, kurun.
1595010355066.png

Dosya Ekleri

• 1595010352491.png
    1595010352491.png
    600 bayt · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 617473
Bu ayarı kapatmış olabilir misiniz acaba?
Bende farklı gözüküyor ama açık gözüküyor.
Adsız33.png
Eki Görüntüle 617473
Bu ayarı kapatmış olabilir misiniz acaba? Eğer bu ayar açıksa mevcut olan Realtek sürücüsünü kaldırın. Dxdiag'dan anakartı modelinizi öğrenin ve anakartınızın markasıyla beraber google a yazın mesela benimki MSI MS7996 çıkan anakartınızın üreticisinin kendi sitesinden realtek sürüsünü indirin, kurun.Eki Görüntüle 617477

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Çok basit bir çözümü varmış gerçekten.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı