CemalCan45 Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 38 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #1 Merhaba, bir ay önce bilgisayarımı formatladım. Formatladıktan sonra mikrofonumun ses kalitesinde düşüşler yaşadım ve bugün mikrofon bas ayarıma bakmak istedim fakat mikrofon bas ayarı gözükmüyor. Bunu nedeni nedir acaba?
Merhaba, bir ay önce bilgisayarımı formatladım. Formatladıktan sonra mikrofonumun ses kalitesinde düşüşler yaşadım ve bugün mikrofon bas ayarıma bakmak istedim fakat mikrofon bas ayarı gözükmüyor. Bunu nedeni nedir acaba?
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 310093 dedi: İşlemci soket yapısı ve RAM'in DDR yapısını değil anakartın modelini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu yaşıyorum anakartım ASUS P7H55 doğru sürücüyü bir türlü bulamıyorum yardım edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
310093 dedi: İşlemci soket yapısı ve RAM'in DDR yapısını değil anakartın modelini söyleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba aynı sorunu yaşıyorum anakartım ASUS P7H55 doğru sürücüyü bir türlü bulamıyorum yardım edebilir misiniz?
MrAbdullah Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #12 Ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz? Gigabyte B450M S2H anakart. Artı 0 Eksi
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #13 MrAbdullah dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz? Gigabyte B450M S2H anakart. Genişletmek için tıkla... Buradan bilgisayarınıza uygun sürücüyü kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MrAbdullah dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz? Gigabyte B450M S2H anakart. Genişletmek için tıkla... Buradan bilgisayarınıza uygun sürücüyü kurabilirsiniz.