3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Temmuz 2022 #1 Mikrofonum fazla ses çıkarıyor. Ben bu fazla ses çekmesini nasıl önlerim?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 21 Temmuz 2022 #2 342524 dedi: Mikrofonum fazla ses çıkarıyor. Ben bu fazla ses çekmesini nasıl önlerim? Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter banana kullanabilirsiniz. Veya ses efekti kısmından mikrofon basını kısabilirsiniz.
342524 dedi: Mikrofonum fazla ses çıkarıyor. Ben bu fazla ses çekmesini nasıl önlerim? Genişletmek için tıkla... VoiceMeeter banana kullanabilirsiniz. Veya ses efekti kısmından mikrofon basını kısabilirsiniz.
benchpressenjoyer Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 VoiceMeeter Banana kullanin.
techdev Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 Hocam mikrofona küçük bir pamuk koyun o sesi gayet iyi normal alır işe yaramazsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyin. TechDeveloper iyi günler diler.
Hocam mikrofona küçük bir pamuk koyun o sesi gayet iyi normal alır işe yaramazsa Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et deneyin. TechDeveloper iyi günler diler.