yagizadiguzel Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #1 Mikrofon benim sesim yerine kulaklığın sesini veriyor. Herhangi bir yerde açıyorum, bilgisayarın sesini veriyor ama benimkini vermiyor.
Mikrofon benim sesim yerine kulaklığın sesini veriyor. Herhangi bir yerde açıyorum, bilgisayarın sesini veriyor ama benimkini vermiyor.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 7 Ekim 2020 #2 Sadece bilgisayarın sesini veriyorsa stero karşımını devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2020 #3 yagizadiguzel dedi: Mikrofon benim sesim yerine kulaklığın sesini veriyor. Herhangi bir yerde açıyorum, bilgisayarın sesini veriyor ama benimkini vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın modeli ne?
yagizadiguzel dedi: Mikrofon benim sesim yerine kulaklığın sesini veriyor. Herhangi bir yerde açıyorum, bilgisayarın sesini veriyor ama benimkini vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın modeli ne?