musa geniş Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #1 Bu kısmı ben 70 de kullanıyorum ama sürekli 80,60 sürekli değişiyor bunu nasıl çözerim? Mikronum eski olduğu için driver ı güncel mi değil mi bilemiyorum.
Bu kısmı ben 70 de kullanıyorum ama sürekli 80,60 sürekli değişiyor bunu nasıl çözerim? Mikronum eski olduğu için driver ı güncel mi değil mi bilemiyorum.
ShadoWw_xy5 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 458 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Fidan gibi bir türk genci... Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2022 #2 Bir uygulama engelliyor olabilir virüs vb. uygulamalar, Driver'ı güncelliyebilirsin ya da mikrofonun USB'sini çekip takmayı dene. Artı 0 Eksi
Bir uygulama engelliyor olabilir virüs vb. uygulamalar, Driver'ı güncelliyebilirsin ya da mikrofonun USB'sini çekip takmayı dene.
KS KS musa geniş Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #3 ShadoWw_xy5 dedi: Bir uygulama engelliyor olabilir virüs vb. uygulamalar, Driver'ı güncelliyebilirsin ya da mikrofonun USB'sini çekip takmayı dene. Genişletmek için tıkla... Virus bilemiyorum arattığımda temiz çıkıyor malware de taratıyorum uygulama olarak Discord var iletişim için yani onlardan olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
ShadoWw_xy5 dedi: Bir uygulama engelliyor olabilir virüs vb. uygulamalar, Driver'ı güncelliyebilirsin ya da mikrofonun USB'sini çekip takmayı dene. Genişletmek için tıkla... Virus bilemiyorum arattığımda temiz çıkıyor malware de taratıyorum uygulama olarak Discord var iletişim için yani onlardan olduğunu düşünmüyorum.