A azizkoca Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Resimdeki pencerede mikrofonun ses düzeyi ile oynuyorum fakat ses düzeyinde bir değişim olmuyor, ne yapabilirim? (mesela 0'a çekiyorum fakat sesim gelmeye devam ediyor) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Resimdeki pencerede mikrofonun ses düzeyi ile oynuyorum fakat ses düzeyinde bir değişim olmuyor, ne yapabilirim? (mesela 0'a çekiyorum fakat sesim gelmeye devam ediyor)
nathandrake1 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Değiştirdikten sonra uygulaya basıp sonra tamama basıyor musun? Artı 0 Eksi
Zemher1r Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Ses düzeyinin yanında bulunan hoparlör simgesine basarsan, mikrofonu tamamen kapatmış olursun. Artı 0 Eksi
KS KS A azizkoca Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 nathandrake1 dedi: Değiştirdikten sonra uygulaya basıp sonra tamama basıyor musun? Genişletmek için tıkla... evet hocam Zemher1r dedi: Ses düzeyinin yanında bulunan hoparlör simgesine basarsan, mikrofonu tamamen kapatmış olursun. Genişletmek için tıkla... evet hocam biliyorum, sesin düzeyi değişmiyor sıkıntım o Artı 0 Eksi
nathandrake1 dedi: Değiştirdikten sonra uygulaya basıp sonra tamama basıyor musun? Genişletmek için tıkla... evet hocam Zemher1r dedi: Ses düzeyinin yanında bulunan hoparlör simgesine basarsan, mikrofonu tamamen kapatmış olursun. Genişletmek için tıkla... evet hocam biliyorum, sesin düzeyi değişmiyor sıkıntım o
Zemher1r Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 Mikrofonu kullanacağınız uygulama üzerinden sesin düzeyini değiştirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS A azizkoca Femtopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #6 Zemher1r dedi: Mikrofonu kullanacağınız uygulama üzerinden sesin düzeyini değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... mikrofonu bugün aldım henüz denemeye fırsatım olmadı, fakat kameranın mikrofonunu seçerek ses düzeyi değiştirmeye çalıştığımda da aynı sıkıntı oldu Artı 0 Eksi
Zemher1r dedi: Mikrofonu kullanacağınız uygulama üzerinden sesin düzeyini değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... mikrofonu bugün aldım henüz denemeye fırsatım olmadı, fakat kameranın mikrofonunu seçerek ses düzeyi değiştirmeye çalıştığımda da aynı sıkıntı oldu