chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Mikrofonumun sesi karşıya az gidiyor ve Online oyun falan oynarken sıkıntı oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Mikrofonumun sesi karşıya az gidiyor ve Online oyun falan oynarken sıkıntı oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.415 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 2 Nisan 2024 #2 chagan dedi: Mikrofonumun sesi karşıya az gidiyor ve Online oyun falan oynarken sıkıntı oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Mikrofon uzakta mı? Mikrofon bozuk olabilir.
chagan dedi: Mikrofonumun sesi karşıya az gidiyor ve Online oyun falan oynarken sıkıntı oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Mikrofon uzakta mı? Mikrofon bozuk olabilir.
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 chagan dedi: Mikrofonumun sesi karşıya az gidiyor ve Online oyun falan oynarken sıkıntı oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord'dan ayarlayabiliyorsun. Windows'un kendisinden de artırılabiliyor diye biliyorum.
chagan dedi: Mikrofonumun sesi karşıya az gidiyor ve Online oyun falan oynarken sıkıntı oluyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Discord'dan ayarlayabiliyorsun. Windows'un kendisinden de artırılabiliyor diye biliyorum.
yunkoja Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 buna sağ tıkla buna da tıkla buna bas sonra buna bas bukadar eğer bu olmadıysa büyük ihtimalle mikrofon bozuktur Son düzenleme: 2 Nisan 2024
buna sağ tıkla buna da tıkla buna bas sonra buna bas bukadar eğer bu olmadıysa büyük ihtimalle mikrofon bozuktur
chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #5 LiXR dedi: Mikrofon uzakta mı? Mikrofon bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır yakında bozuk mu bilmiyorum
LiXR dedi: Mikrofon uzakta mı? Mikrofon bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır yakında bozuk mu bilmiyorum