Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:51 #1 Normalde mikrofon sesimi 70-75 arası kullanıyorum fakat mikrofonumun sesi otomatik olarak 8-9'lara kadar dusuyor. Neden, olabilir yardımcı olabilecek var mı?
Normalde mikrofon sesimi 70-75 arası kullanıyorum fakat mikrofonumun sesi otomatik olarak 8-9'lara kadar dusuyor. Neden, olabilir yardımcı olabilecek var mı?
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 444 Çözümler 4 Bugün 16:51 #2 Bilgisayarında WhatsApp var mı PC de WhatsApp kullanırken kafasına göre mikrofon ve kulaklık ses düzeyleriyle oynuyordu. Artı 0 Eksi
Bilgisayarında WhatsApp var mı PC de WhatsApp kullanırken kafasına göre mikrofon ve kulaklık ses düzeyleriyle oynuyordu.
KS KS Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:14 #3 LokumluBisküvi dedi: Bilgisayarında WhatsApp var mı PC de WhatsApp kullanırken kafasına göre mikrofon ve kulaklık ses düzeyleriyle oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet var. WhatsApp'ı silersem duzelir mi? Artı 0 Eksi
LokumluBisküvi dedi: Bilgisayarında WhatsApp var mı PC de WhatsApp kullanırken kafasına göre mikrofon ve kulaklık ses düzeyleriyle oynuyordu. Genişletmek için tıkla... Evet var. WhatsApp'ı silersem duzelir mi?
LokumluBisküvi Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 444 Çözümler 4 Bugün 17:19 #4 Lemboros dedi: Evet var. WhatsApp'ı silersem duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzelir. Sırf bu sebepten uygulama yerine WhatsApp Web kullanıyorum Artı 0 Eksi
Lemboros dedi: Evet var. WhatsApp'ı silersem duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzelir. Sırf bu sebepten uygulama yerine WhatsApp Web kullanıyorum
KS KS Lemboros Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:13 #5 LokumluBisküvi dedi: Evet düzelir. Sırf bu sebepten uygulama yerine WhatsApp Web kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Boyle bir hata aldım. Artı 0 Eksi
LokumluBisküvi dedi: Evet düzelir. Sırf bu sebepten uygulama yerine WhatsApp Web kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Boyle bir hata aldım.