Mikrofonun uygulamaların hiçbirinde çalışmaması

yunus koç

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar farklı bir mikrofon da aldım kulaklık için ayırıcı da aldım ne yaptıysam mikrofonumu Discord masaüstünde ve oyunlarda çalıştıramadım. Sesi almıyor resimlerde de görülecektir.
123.png

Burada ses alarak mikrofona bağırmama rağmen yandaki yeşil kutucuklarda oynama olmuyor
asdasd.png

Burada mikrofonun ayarları aslında bu mikrofonu kendim duyuyorum onu da alttaki resimde göstereceğim.
asdasd.png

Buradaki düzeyi açtığımda mikrofonu duyabiliyorum. Mikrofonumu discord ve benzezri uygulamalarda kullanamıyorum sebebi nedir nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada başka mikrofon da takıp denedim sonuç yine aynı

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    285,9 KB · Görüntüleme: 51
Aynı sorun benim laptopta da vardı. Windows 7 kurunca düzelmişti anca. Windows 10da Ets2 mp de mik basınca ses gitmiyordu. Cs go da şeytan konuşuyormuş gibi oluyordu. Discordda robot gibi çıkıyordu. En sonunda düzeldi.

Arkadaşlar farklı bir mikrofon da aldım kulaklık için ayırıcı da aldım ne yaptıysam mikrofonumu Discord masaüstünde ve oyunlarda çalıştıramadım. Sesi almıyor resimlerde de görülecektir.Eki Görüntüle 399492
Burada ses alarak mikrofona bağırmama rağmen yandaki yeşil kutucuklarda oynama olmuyorEki Görüntüle 399494
Burada mikrofonun ayarları aslında bu mikrofonu kendim duyuyorum onu da alttaki resimde göstereceğim.
Eki Görüntüle 399497
Buradaki düzeyi açtığımda mikrofonu duyabiliyorum. Mikrofonumu discord ve benzezri uygulamalarda kullanamıyorum sebebi nedir nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Bu arada başka mikrofon da takıp denedim sonuç yine aynı
Belki mikrofon değil kulaklık girişine takmışsınızdır.Kontrol eder misiniz ?

Belki mikrofon değil kulaklık girişine takmışsınızdır.Kontrol eder misiniz ?
yok yok doğru ondan eminim zaten takınca soruyor da ne taktınız diye
ayriyetten arkasına falan da taktım harici bir mikrofon onda da aynı sorun oldu
sorun bendeymiş windowsu kurarken mikrofona erişimi engellemişim ondan dolayıymış teşekkür ederim yardımlarınız için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı