Sayısal Mikroişlemci sorusu

Geçen senenin vize sorularında hoca bu soruyu sormuş çıkma ihtimali var konuyu da tam anlayamadım Chat GPT'ye yazamıyorum çünkü fotoğraf da var ve sayısal formülleri tam yazmayı beceremedim yardımcı olursanız sevinirim.
23232323232.PNG

Soru 1-) Bu sistemin çalışması için gerekli Arduino kodunu yazınız.

Soru 2-) Sistemi, opamp devrelerinde gerekli direnç değerlerini hesaplayarak alttaki Arduino devresinin çevresinde kurunuz.

rererere.PNG

Geçen senenin vize sorularında hoca bu soruyu sormuş çıkma ihtimali var konuyu da tam anlayamadım Chat GPT'ye yazamıyorum çünkü fotoğraf da var ve sayısal formülleri tam yazmayı beceremedim yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2028559

Soru 1-) Bu sistemin çalışması için gerekli Arduino kodunu yazınız.

Soru 2-) Sistemi, opamp devrelerinde gerekli direnç değerlerini hesaplayarak alttaki Arduino devresinin çevresinde kurunuz.

Eki Görüntüle 2028561
Konuyu meşgul etmek istemiyorum ama bu hangi bölüm hocam?

Son düzenleme:
Geçen senenin vize sorularında hoca bu soruyu sormuş çıkma ihtimali var konuyu da tam anlayamadım chat GPT'ye yazamıyorum çünkü fotoğraf da var ve sayısal formülleri tam yazmayı beceremedim yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2028559

Soru 1-) bu sistemin çalışması için gerekli Arduino kodunu yazınız.

Soru 2-) sistemi, opamp devrelerinde gerekli direnç değerlerini hesaplayarak alttaki Arduino devresinin çevresinde kurunuz.

Eki Görüntüle 2028561

Not alındı, mühendislik okunmayacak. Şaka bir yana hocam ChatGPT lütfen kullanmayın. Allah'ın verdiği zekayı kullanın. Kendinize hakaret etmiş olursunuz ve hiçbir yolda ilerleyemezsiniz.

Konuyu meşgul etmekstemiyorum ama bu hangi bölüm hocam?
Mekatronik.

Not alındı, mühendislik okunmayacak. Şaka bir yana hocam ChatGPT lütfen kullanmayın. Allah'ın verdiği zekayı kullanın. Kendinize hakaret etmiş olursunuz ve hiçbir yolda ilerleyemezsiniz.
Aslında ben okumuyorum kuzenim için oluşturdum. Sanırım derslere hiç önem vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı