Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 990 Çözümler 6 24 Mayıs 2020 #1 Loyka Monoküler Öğrenci Mikroskobu (400x-640x), Loyka, loyka-monokuler Loyka monoküler öğrenci mikroskobu; 400x ve 640x büyütme yeteneği bulunan, 360° dönebilen başlığa sahip tek gözlü monoküler mikroskop çeşididir. www.sanayimalzemeleri.com Bu mikroskobu almak istiyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir? Mikroskop kullanan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2020
Loyka Monoküler Öğrenci Mikroskobu (400x-640x), Loyka, loyka-monokuler Loyka monoküler öğrenci mikroskobu; 400x ve 640x büyütme yeteneği bulunan, 360° dönebilen başlığa sahip tek gözlü monoküler mikroskop çeşididir. www.sanayimalzemeleri.com Bu mikroskobu almak istiyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir? Mikroskop kullanan var mı?
Odin the Son of Borr Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ásgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic 5 Mart 2021 #2 Merhaba. Hangi mikroskopu aldınız acaba? Tavsiye ettiğiniz mikroskop varmı?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Mart 2021 #3 Ben çocukken National Geographic'in bu büyütme oranındaki mikroskobunu almıştım. Alışmak, öğrenmek için gayet güzeller ama lise laboratuvarındaki gibi hücrelere kadar gösteren bir şey beklemeyin.
Ben çocukken National Geographic'in bu büyütme oranındaki mikroskobunu almıştım. Alışmak, öğrenmek için gayet güzeller ama lise laboratuvarındaki gibi hücrelere kadar gösteren bir şey beklemeyin.