Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar bu routere sahibim IP adresine giriyorum fakat arayüze giremiyorum, şifre yanlış diyor yardım edecek var mı?
Arkadaşlar bu routere sahibim IP adresine giriyorum fakat arayüze giremiyorum, şifre yanlış diyor yardım edecek var mı?
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Aralık 2021 #2 Sıfırlamayı denedin mi? Ayrıca Mikrotik kendi uygulaması üzerinden kullanılıyordu.
Luser 2 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 639 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #3 bukibuks dedi: Sıfırlamayı denedin mi? Ayrıca mikrotik kendi uygulaması üzerinden kullanılıyordu. Genişletmek için tıkla... Sıfırlasam annem kızar o yüzden başka bir yolu var mı arayüze girmem için?
bukibuks dedi: Sıfırlamayı denedin mi? Ayrıca mikrotik kendi uygulaması üzerinden kullanılıyordu. Genişletmek için tıkla... Sıfırlasam annem kızar o yüzden başka bir yolu var mı arayüze girmem için?