MikroTik SXTsq Lite5 ile Everest EWR-301, 100 Mbps interneti destekler mi?

NuriBerk

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.
Şu an evimde 16 Mbps internet var ve artık yeterli gelmiyor. Üstüne üstlük sürekli kısa süreli kopmalar oluyor.
Netspeed 100Mbps VDSL paketine geçmek istiyorum. Bulunduğum ev altyapı olarak en fazla 68 Mbps destekliyormuş. 50 Mbps paketi olmadığı için 100Mbps olan paketi almak istedim. Neyse konuya dönecek olursam.
Evin üstündeki alet (ne olduğunu bilmiyorum).

MikroTik SXTsq Lite5.

Evdeki, cihazları bağladığımız alet.

Everest EWR-301

Bu cihazlar almak istediğim internet için yeterli mi?
Uygun fiyatlı çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Netspeed interneti al geç sana 50 Mbit internet tanımlarlar öyle kullanırsın.

Modem olarak 2.el temiz Vodafone ZTE ZXHN H1601 alabilirsin 800-1000 TL arasında satılıyorlar broadcom chipsetliler o yüzden altyapı performansı olarak iyi verim alırsın.

Son düzenleme:

Hocam 50Mbps falan almak istiyorum çünkü 100 aldığımda hepsini kullanamayacağım zaten sitelerinde 50'lik yoktu galiba kendileri özel verebiliyorlar mı o şekilde.

Hocam 50Mbps falan almak istiyorum çünkü 100 aldığımda hepsini kullanamayacağım zaten sitelerinde 50'lik yoktu galiba kendileri özel verebiliyorlar mı o şekilde.

Ben veriyorlar diye hatırlıyorum istersen ara sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…