TWRP for m12 u3 (See post#2 for u2 version and post #137 for S6 version) Built by Afaneh mod physwizz Download tar file. Extract recovery.img from tar file Method 1. If you have already installed recovery and decrypted. 1. Boot to recovery. 2...
Orange Fox for m12 u3 and u3 Built by Roger F modified by physwizz Download tar file. Extract recovery.img from tar file Method 1. If you have already installed recovery and decrypted. 1. Boot to recovery. 2. Install recovery.img 3. Choose...
xdaforums.com
Bu ikisini bulabildim recovery olarak eğer anlıyorsanız System image atıldığı falan yazıyorsa uğraşmanıza belki gerek kalmaz
Hocam unoffical bir TWRP ile image atılıyormuş sanırım cihazımın U kaç olduğuna bakmak için download moda girdim binary kısmında Samsung offical yazıyordu sadece ve bootloader kilidini açmama rağmen Knox çipi halen daha atmamış.
Hocam unoffical bir TWRP ile image atılıyormuş sanırım cihazımın u kaç olduğuna bakmak için download moda girdim binary kısmında Samsung offical yazıyordu sadece ve bootloader kilidini açmama rağmen Knox çipi halen daha atmamış.
Hocam unoffical bir TWRP ile image atılıyormuş sanırım cihazımın u kaç olduğuna bakmak için download moda girdim binary kısmında Samsung offical yazıyordu sadece ve bootloader kilidini açmama rağmen Knox çipi halen daha atmamış.
Hocam PC'ye geçtinizmi veya Fastboot'la uraşmak istemiyorsanız TWRP'yi kurmamda yardımcı olabilir misiniz? Cihazımın u kaç olduğunu tam anlayamadım sanırım binary deniyor.