micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar işlemci aldığım için sisteme format atmam lazım oyunu daha bitirmedim, silinmez değil mi şu an oynadığım save?
Arkadaşlar işlemci aldığım için sisteme format atmam lazım oyunu daha bitirmedim, silinmez değil mi şu an oynadığım save?
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 16 Eylül 2024 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar işlemci aldığım için sisteme format atmam lazım oyunu daha bitirmedim, silinmez değil mi şu an oynadığım save? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hesabında bulut kayıt açıksa kaydeder. GoW'u sürekli silip yükledim savelerim duruyor.
micheal owen dedi: Arkadaşlar işlemci aldığım için sisteme format atmam lazım oyunu daha bitirmedim, silinmez değil mi şu an oynadığım save? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hesabında bulut kayıt açıksa kaydeder. GoW'u sürekli silip yükledim savelerim duruyor.
MissingTimeLord Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 949 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #3 Bende SSD'yi yükselttim. Windows'u yeniden kurdum ama emin olamadığım için belgelerim klasörünü ve Steam klasörünü olduğu gibi yeni sisteme taşıdım Spider-Man kaldığı yerden devam etti.
Bende SSD'yi yükselttim. Windows'u yeniden kurdum ama emin olamadığım için belgelerim klasörünü ve Steam klasörünü olduğu gibi yeni sisteme taşıdım Spider-Man kaldığı yerden devam etti.