S Sertaç Emirsultan Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Miles Morales oynarken oyun bir yerde buga girdi ve tüm save çöp etti. Yedek save almadığım için şu an oynayamıyorum. Oyun oynayan birinde %20-%30 dolaylarında save varsa atabilir mi?
Miles Morales oynarken oyun bir yerde buga girdi ve tüm save çöp etti. Yedek save almadığım için şu an oynayamıyorum. Oyun oynayan birinde %20-%30 dolaylarında save varsa atabilir mi?
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 26 Mart 2023 #2 %20 değil ama %100 bulabildim senin için. Belki içinde birden fazla alınan kayıt varsa istediğin yerden devam edebilirsin diye düşünüyorum. [PC] Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (100% Save Game) - YourSaveGames Spider Man Miles Morales Save Data File Download and Location for PC www.yoursavegames.com Artı 0 Eksi
%20 değil ama %100 bulabildim senin için. Belki içinde birden fazla alınan kayıt varsa istediğin yerden devam edebilirsin diye düşünüyorum. [PC] Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (100% Save Game) - YourSaveGames Spider Man Miles Morales Save Data File Download and Location for PC www.yoursavegames.com
KS KS S Sertaç Emirsultan Kilopat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 teşekkürler bir bakayım. Artı 0 Eksi