Arkadaşlar merhaba, RTX 3060 ekran kartım (Ti değil) ve AMD Ryzen 5 5600 6-Core işlemcim var. 16 GB RAM'de var.
Miles Morales gibi oyunlar hayvan gibi GPU ve biraz da (emin değilim) CPU harcıyor. Oyunu oynarken %45 CPU, %0 GPU anlamadım gitti.
Bütün sürücülerim güncel, aynı zamanda bilgisayarımı formatladıktan sonra bu oldu. NVIDIA Control panel ayarlarınıda yaptım güzel şekilde SS'lerini koyuyorum.
Önceden Miles Morales oynarken kullanırdı şimdi işlemci kullanıyor.
Hayır NVIDIA Control panele gidiyorum PhysX işlemci ayarını RTX 3060 ayarlıyorum yok.
Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Not: Driverlarımı NVIDIA appten güncellemiştim, güncellemeleri son sürüm olmasına rağmen olmadı.
Oyunu oynarkende aynı değişmiyor işlemciyi kullanıyor yine çıldırıcamm.
Miles Morales gibi oyunlar hayvan gibi GPU ve biraz da (emin değilim) CPU harcıyor. Oyunu oynarken %45 CPU, %0 GPU anlamadım gitti.

Bütün sürücülerim güncel, aynı zamanda bilgisayarımı formatladıktan sonra bu oldu. NVIDIA Control panel ayarlarınıda yaptım güzel şekilde SS'lerini koyuyorum.
Önceden Miles Morales oynarken kullanırdı şimdi işlemci kullanıyor.
Hayır NVIDIA Control panele gidiyorum PhysX işlemci ayarını RTX 3060 ayarlıyorum yok.

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Not: Driverlarımı NVIDIA appten güncellemiştim, güncellemeleri son sürüm olmasına rağmen olmadı.
Oyunu oynarkende aynı değişmiyor işlemciyi kullanıyor yine çıldırıcamm.
Son düzenleyen: Moderatör: