Y yunusc_30 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #11 ubiiyy dedi: Taahhüt yaptırmamıştık tam net hatırlamıyorum ama 5 6 ay sonra zam geldi miktarını hatırlamıyorum ama 50 60 TL gibi bir zam yapılmıştı. Taahhüt daha mantıklı bence. Not: 1.5 2 sene önce. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş ama şu anda maalesef taahhütlü tarifeler yok. Teşekkür ederim yardımınız için.
ubiiyy dedi: Taahhüt yaptırmamıştık tam net hatırlamıyorum ama 5 6 ay sonra zam geldi miktarını hatırlamıyorum ama 50 60 TL gibi bir zam yapılmıştı. Taahhüt daha mantıklı bence. Not: 1.5 2 sene önce. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş ama şu anda maalesef taahhütlü tarifeler yok. Teşekkür ederim yardımınız için.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 6.992 Çözümler 40 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #12 yunusc_30 dedi: Güzelmiş ama şu anda maalesef taahhütlü tarifeler yok. Teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... rica ederim.
yunusc_30 dedi: Güzelmiş ama şu anda maalesef taahhütlü tarifeler yok. Teşekkür ederim yardımınız için. Genişletmek için tıkla... rica ederim.
Y yunusc_30 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #13 destiel dedi: Netspeed önermiyorum 2 Mart'ta bağlattım bu güne kadar paket kaybı sorunumu çözemediler. Genişletmek için tıkla... Herkes öneriyor. Çevremdekiler falan diyor Netspeed al pişman olmazsın diye ama siz ne önerirsiniz?
destiel dedi: Netspeed önermiyorum 2 Mart'ta bağlattım bu güne kadar paket kaybı sorunumu çözemediler. Genişletmek için tıkla... Herkes öneriyor. Çevremdekiler falan diyor Netspeed al pişman olmazsın diye ama siz ne önerirsiniz?
destiel Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime A520M-R GPU: ASUS Dual RX 6600 V3 CPU: Ryzen 5 5600 Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO Cinsiyet Diğer 14 Mart 2025 #14 yunusc_30 dedi: Herkes öneriyor. Çevremdekiler falan diyor Netspeed al pişman olmazsın diye ama siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... altyapında sorun yoksa sıkıntı yaşamayabilirsin ama destek gereken bir durumda geçmiş olsun
yunusc_30 dedi: Herkes öneriyor. Çevremdekiler falan diyor Netspeed al pişman olmazsın diye ama siz ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... altyapında sorun yoksa sıkıntı yaşamayabilirsin ama destek gereken bir durumda geçmiş olsun
Y yunusc_30 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #15 destiel dedi: Altyapında sorun yoksa sıkıntı yaşamayabilirsin ama destek gereken bir durumda geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yok altyapı çok temiz daha yeni 14 aydır yenilediler. O zaman son karar Netspeed alacaz.
destiel dedi: Altyapında sorun yoksa sıkıntı yaşamayabilirsin ama destek gereken bir durumda geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Yok altyapı çok temiz daha yeni 14 aydır yenilediler. O zaman son karar Netspeed alacaz.
destiel Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus Prime A520M-R GPU: ASUS Dual RX 6600 V3 CPU: Ryzen 5 5600 Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO Cinsiyet Diğer 14 Mart 2025 #16 yunusc_30 dedi: Yok altyapı çok temiz daha yeni 14 aydır yenilediler. O zaman son karar Netspeed alacaz. Genişletmek için tıkla... Benimki 11 yıllık maalesef. AV0LRE koduyla abone olursanız hem siz hem ben indirimli kullanırım. Bende kablo çektirip duruma göre bakıcam.
yunusc_30 dedi: Yok altyapı çok temiz daha yeni 14 aydır yenilediler. O zaman son karar Netspeed alacaz. Genişletmek için tıkla... Benimki 11 yıllık maalesef. AV0LRE koduyla abone olursanız hem siz hem ben indirimli kullanırım. Bende kablo çektirip duruma göre bakıcam.