Milleni.com kaç megabit alabilirim?

Milleni dolandırıcı bir firma kanıt olarak şikayetvara bakabilirsiniz. Diğer firmaların şikayetleri internet yavaş, internet kopuyor gibi şeylerken orada direk parayı ödediğimiz halde tekrar isteyip eve 2000TL haciz gönderdiler, adıma sahte evrak düzenleyip imza attılar gibi şeyler. Tavsiye etmem. Sorunun cevabına gelirsek nedense altyapı her sitede farklı çıkmakta. Kendi modeminize girip değerleri buraya atarsanız gerçek cevaba ulaşırsınız. Oradan gelen giden Max değerler görünür. Fakat büyük ihtimalle Vodafone'den de NetSpeed'den de hatta TTNET'ten de 50 megabit alırsınız. Birisi gösteriyorsa genelde port oluyor.

Milleni dolandırıcı bir firma kanıt olarak şikayetvara bakabilirsiniz. Diğer firmaların şikayetleri internet yavaş, internet kopuyor gibi şeylerken orada direk parayı ödediğimiz halde tekrar isteyip eve 2000TL haciz gönderdiler, adıma sahte evrak düzenleyip imza attılar gibi şeyler. Tavsiye etmem. Sorunun cevabına gelirsek nedense altyapı her sitede farklı çıkmakta. Kendi modeminize girip değerleri buraya atarsanız gerçek cevaba ulaşırsınız. Oradan gelen giden Max değerler görünür. Fakat büyük ihtimalle Vodafone'den de NetSpeed'den de hatta TTNET'ten de 50 megabit alırsınız. Birisi gösteriyorsa genelde port oluyor.
2 Yıldır kullanıyorum. Dolandırıcı aynen.

2 yıldır kullanıyorum. Dolandırıcı aynen.

Sizin tecrübeleriniz hakkında bir fikrim yok. Ben de sorun olmaz diye düşünmüştüm. Şahsen dolandırıldım. 11. gün beni de icraya verdiler. 9 ay boyunca sürekli adliyeye gitmek zorunda kaldım. Herkese aynı muameleyi yapmıyorlar diye önerelim mi yani bunları açık açık yapan bir firmayı? Sizin de başınıza kötü bir iş gelene kadar beklememiz mi gerekmekte? Çoğunluk şikayetleri açık. Müşteri sayısı kadar şikayet var neredeyse. Tüm Türkiye'nin kullandığı büyük ISS'lerle yarışıyor şikayet sayıları.

Milleni Türk telekom ve Türkcell süperonline altyapısı kullanıyor. 9 aydır taahhütsüz ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Çok ta memnunum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-14 193314.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-03-14 193314.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 35
Boş port yok ama port olsa maximum hız bu diyor. Yani büyük ihtimalle Millenicom'da da aynı şeyler yaşanacak sadece önce başvurmanız ve bağlatmanız gerekmekte. Max 16 alma ihtimaliniz var maalesef. Port açılır mı açılamaz mı veya komşu portu kullanabilir misiniz bu gibi işleri artık hangisine inandıysanız bir internet sağlayıcısına başvurup onunla konuşun. Benim de portum yoktu 0 alabiliyordum komşu portunu kullandım, 76 kullanmaktayım. Yapılabilir bir şey zaten her daireye 3 port açıyorlar genelde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı