Milleni.com nasıldır?

396153

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, Millenicom alt yapısı çıktı, 63Mbps. Önerir misiniz? Deneyiminiz nelerdir?

1637415604735.png

Ben 3 ay kadar kullandım. Internet ile ilgili herhangi bir sorunum yoktu ama fiyatı pahalıydı bende başka firmaya geçtim. Bide müşteri hizmetleriyle şaka gibi bir olay yaşamıştım.

Müşteri hizmetlerinin ilgisizliği dolayısıyla 2-3 ay önce kullanmayı bıraktığım ISS. Müşteri hizmetleri sadece sorunu duyup bir şey yapmadan robota yönlendiriyordu robotta arıza bulunamadı deyip kapanıyordu en son böyleydi şimdiyi bilmiyorum.

Peki ya internet hızı açısından nasıl? Sizce geçilir mi Türk Telekom'dan? Verdikleri 20 Mbps hız ve acayip pahalı yaklaşık 125 TL ödüyoruz. Türk Net'de ise sadece 16 Mbps var maalesef. 😔

1 yılı aşkındır kullanıyorum. Yukarıda yazılan yazıların bir tanesi ile karşılaşmadım.
Dün 2K video yükledim Youtube'ya 4 dakika da yükledi. İndirmek istediğim dosyalar eski internet hızına göre bin kat daha iyi! Bence millenicom denemelisin.

1 yılı aşkındır kullanıyorum. Yukarıda yazılan yazıların bir tanesi ile karşılaşmadım.
Dün 2K video yükledim Youtube'ya 4 dakika da yükledi. İndirmek istediğim dosyalar eski internet hızına göre bin kat daha iyi! Bence millenicom denemelisin.
Çok teşekkür ederim. Sözleşme biter bitmez geçmek istiyorum.

Çok teşekkür ederim. Sözleşme biter bitmez geçmek istiyorum.
Yani abartmıyorum 73MHZ kullanıyordum sözleşme yaptığımda. Ansızın kapıma gelip "hayırlı olsun" diyerek başladılar. Meğer alt yapı 80'e çıkmış modemi değiştirmeye gelmişler :) 80Mbps int hızım var şimdi. 11/13mbps arası değişiyor 🥳

Yani abartmıyorum 73MHZ kullanıyordum sözleşme yaptığımda. Ansızın kapıma gelip "hayırlı olsun" diyerek başladılar. Meğer alt yapı 80'e çıkmış modemi değiştirmeye gelmişler :) 80Mbps int hızım var şimdi. 11/13mbps arası değişiyor 🥳
Peki arıza olduğu zaman veya kurulum gerektiği zaman yeni modemle değişip kuruyorlar mı?

15 aydır kullanıyorum, eskiden DSL bağlantısında sorunlar oluyordu son zamanlarda sorunum yok. 35Mbps (35'lik paket ama 40Mbps internet alıyorum) için 90+10TL olarak 100TL ödüyorum aylık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı