12 aydır Superonline fiber internet kullanıyorum ve 1 sıkıntısı bile çıkmadı. Sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme yapacağım fakat daha uygun seçeneklere de bakmak istedim, Milleni'yi gördüm 280TL'ye benim internetimi Superonline altyapısı ile verdiğini söylüyor, taahhütsüz bir şekilde. Aynı altyapı olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum, fakat korkum Milleni'yi pek bilmediğim için var. Sizce ne yapmalıyım? Dert çıkarmadan yeni zam ile Superonline devam etmeyi de düşünüyorum.
Taahhütsüz olduğu için tek uğraşacağınız iş evrak işleri olur en fazla1-2 hafta internetsiz kalırsınız.
Denemekten zarar gelmez bence. Olmadı geri dönersiniz Superonline'a
12 aydır Superonline fiber internet kullanıyorum ve 1 sıkıntısı bile çıkmadı. Sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme yapacağım fakat daha uygun seçeneklere de bakmak istedim, Milleni'yi gördüm 280TL'ye benim internetimi Superonline altyapısı ile verdiğini söylüyor, taahhütsüz bir şekilde. Aynı altyapı olduğu için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum, fakat korkum Milleni'yi pek bilmediğim için var. Sizce ne yapmalıyım? Dert çıkarmadan yeni zam ile Superonline devam etmeyi de düşünüyorum.
Eskiden kullanmıştım 6 aylık bir deneyim internet bağlandığından beri en az 100 kere falan kesilmiştir müşteri hizmetlerini her aradığımda 10 dakikadan aşağıdan bağlanamıyorum ve bağlandığımda bizim tarafımızda bir sorun yok falan deyip geçiştirdiler kurtulduğum için şükrediyorum.
Nerdeyse 2 yıl olacak Millenicom kullanıyorum. 2 ya da 3 sefer kesinti yaşadım. Memnun kalmazsanız başka firmaya geçersiniz. Memnun kalırsanız da sözleşme yapabilirsiniz. Ben 2 senelik sözleşme yaptım ve 140 TL ödüyorum.