Milleni nasıldır?

ErenAydn35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Benim operatörüm TurkNet aslında memnunum arada bir kopma sıkıntısı yaşasamda fazla takılmıyorum ama yıl ortası zammı ile beraber 500 TL oldu. Fiyatı ve bana bayağı pahalı geliyor şu anki paketim 100 mhps fakat altyapım yüzünden 70 alıyorum indirme hızım da 16 asıl sorum Milleni ise 100 mhps 8 upload öneriyor. Fiyatı 280 TL kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mileni kullanan arkadaşım yıllardır problem yaşayıp sövüyor genelde şikayet duyuyorum.

Ben o firmada son zamanlarımda çok sorun yaşadım tavsiye etmem. Müşteri hizmetlerine bağlanmam bile 1 günü buldu.

100 Mbit için 280 TL şu an çok uygun, mümkünse en az 1 yıl taahhüt ile alınmalı. Ben 2 yıla yakındır kullanıyorum sorun yaşamadım, Turk Telekom altyapısı ile.

50 Mbps VDSL var, sorun yaşatmıyor uzun zamandır. Vadettiği yükleme ve indirme hızlarında aynı zamanda stabil ping sunuyor. Benim için bu şekilde tabii herkes için farklı olacaktır.

50 Mbps VDSL var, sorun yaşatmıyor uzun zamandır. Vadettiği yükleme ve indirme hızlarında aynı zamanda stabil ping sunuyor. Benim için bu şekilde tabii herkes için farklı olacaktır.

Teşekkür ederim.

Ne gibi sorunlar yaşadınız öğrenebilir miyim acaba?

Hiçbir altyapı çalışması da olmamasına rağmen 2 gün internetimiz gitti, müşteri hizmetlerine sorunca ise hattınızda sinyal göremediğimiz için yardımcı olamıyoruz vs. deyip geçiştirdiler. Ondan önce ise her akşam internetimiz kesildi bir sunucuya bağlandığımda internet kesiliyordu örneğin CS2'de rekabetçi oynayamıyordum akşam saatleri internet gelse bile 100 Mbps pakette 40 Mbps falan alıyordum daha sonra yine internet kopuyordu zaten. Ben sorun yaşıyorum müşteri hizmetleri 1 gün sonra yazıyor o zaman da internet gelince sinyal kesilmemiş vs. yazıyorlar. Gerçekten çok sinir bozucuydu. Ben tavsiye etmiyorum sorun yaşamayanlar olabilir ama ben çok çektim o firmadan ISS değiştirince de sorunum çözüldü.

Aşırı ilgisiz bir firma olduğunu düşünüyorum.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…